SV   EN

Jobba hos oss

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi verkar i mediebranschen som är en bransch i ständig förändring. Vi erbjuder ett spännande företag med framtiden för sig. Oavsett vad vi arbetar med i vår koncern så arbetar vi tillsammans för att utveckla lönsamma lokala mediehus. Vår mission och vision säger:

Mission
Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik av hög kvalitet.
Med den som utgångspunkt bygger vi det lönsamma lokala mediehuset.

Vision
NTM:s produkter och tjänster skall vara förstahandsvalet för alla som vill ge eller ta del av information på våra lokala marknader.

För att lyckas arbetar vi med en gemensam värdegrund, en värdegrund som genomsyrar hela företaget från styrelse, ledning och till alla anställda genom lokala anpassningar. Allt för att alla ska känna delaktighet. Vår värdegrund bygger på våra värdeord:


Värdeord
• Vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring.
• Vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Dessutom har vi kul tillsammans.

 

Jobb hos oss
Ett mediehus har många olika roller, alltifrån journalister, säljare, it-specialister, systemutvecklare och tryckare till distributörer, ekonomer, kundtjänstpersonal, annonsproducucenter och så vidare. Se under Lediga jobb eller i listan till höger här på sidan om det finns något jobb som intresserar dig.

Frågor kring rekrytering besvaras av HR-specialist Christina Botvidsson via mail eller telefon 075-2456011.