SV   EN

Linda Nyström digital säljchef i Norrbotten

Norrbottens Media har utsett Linda Nyström till säljchef för det nya affärsområdet Digital i Norrbottens Media. Den nya digitala storsatsningen ska ytterligare stärka den digitala produktportföljen

Portföljen består av två av Sveriges ledande nyhetssajter, kuriren.nu och nsd.se, de lokala tv-kanalerna 24 Norrbotten som sänder i fyrkanten, och 24Norrbotten Malmfälten som sänder i Kiruna och Gällivare, digitala skyltar, sökordsoptimering och sociala medier.
 
Inom det nya affärsområdet kommer Norrbottens Media att utveckla fler och mer anpassade kanaler för marknadsföring. Linda Nyström kommer att leda en grupp som utvecklar och säljer Norrbottens Medias digitala produkter.
- Vi accelererar ytterligare vår digitala utveckling och vill skapa fler och bättre möjligheter för näringslivet i Norrbotten att kommunicera med sina kunder. Därför är jag mycket glad över att vi rekryterat Linda Nyström som digital säljchef. Hon har visat sin stora kapacitet, höga kunskap och goda ledaregenskaper gång på gång hos oss. Hon har stort förtroende i hela vår organisation och bland våra kunder och kommer att skapa ännu bättre och mer anpassade marknadsföringsmöjligheter för våra kunder, säger Erik Ranängen, VD för Norrbottens Media.

Linda Nyström kommer från en tjänst som säljchef i organisationen och tillträder sin nya tjänst 1 mars.
- Ett spännande uppdrag i en spännande tid. Norrbottens Medias digitala portfölj med den enorma räckvidden skapar stora möjligheter för framtiden, säger Linda.