SV   EN

NMAB i strategiskt samarbete med eventbolaget [å:t kotyr] AB

Norrbottens Media fortsätter att utveckla sin verksamhet och möjligheter att erbjuda bra produkter och värden för sina kunder. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter för NMAB inom området event och har därför inlett ett strategiskt samarbete med eventbolaget [å:t kotyr] AB.

[å:t kotyr] är ett produktionsbolag som arbetar med upplevelsebaserad kommunikation så som möten och events för att stärka varumärken och individer hos sina kunder. Bolaget startade 2011 av Malin Winsa och Robin Lindquist och de är också ägare av bolaget. Det är en högutbildad ägarduo med erfarenheter och kompetens som kompletterar varandra. De har ett stort kontaktnät bland leverantörer och kunder. De är affärsdrivna och målmedvetna i utvecklingen av sin verksamhet.


De har sedan starten av sin verksamhet framgångsrikt genomfört en mängd olika event. Här kommer ett smakprov på en del av det de genomfört:

Smedjan Galleria, de har uppdraget att under 2013 sköta alla event på Smedjan.

Livet leker, för tredje året i rad arrangerat Livet Leker-mässan på Boden Arena.

 Luleå 75 000 innevånare, på uppdrag av Visit Luleå skapade de mötesplats på Storgatan i samband med världsrekordförsöket på isen i Norra hamn.

Vandringen, på uppdrag av Svenskt Näringsliv planera och genomföra fem dagar av möten i Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå

Nationaldagen 2013, genomförde på uppdrag av Visit Luleå nationaldagsfirandet i

Luleå centrum.

Invigning Köpkvarteret 43:an, när Bodens senaste galleria skulle invigas fick de uppdraget att skapa folkfest.

Personalfest för Prime PR, när Sveriges största PR-byrå skulle ha sin personalfest i Luleå gick uppdraget till [å:t kotyr]

Northland Basket, på konsultbasis bistå Northland Basket för att hjälpa dem att utveckla sina matcharrangemang.

Den goda arbetsplatsen, [å:t kotyr] äger arrangemanget och säljer partnerskap till Bodens kommun och Försvarsmakten.

Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet och har mer att erbjuda våra kunder nu än någonsin tidigare. Den utvecklingen är bra och kommer att fortsätt och nu tar vi ytterligare ett steg till genom att ta in eventverksamhet i vårt sortiment. Vi hjälper de lokala företagen att marknadsföra sig och de efterfrågar i allt större utsträckning hjälp med olika typer av event. Nu kan vi, genom det strategiska samarbete vi inlett, erbjuda det som ytterligare en del av mediehusets totala erbjudande.

Vi satsar framåt och det känns bra!

Erik Ranängen 140402