SV   EN

NTM köper Ofogo AB

Mediekoncernen NTM köper webbyrån Ofogo AB. Ofogo kommer ingå i koncernen som ett dotterbolag och blir en förstärkning till avdelningen som arbetar med digital marknadsföring.

Ofogo arbetar med sociala medier genom att utveckla och genomföra marknadsföringskampanjer på beställning från kund. Ofogo genomför även kundanpassade utbildningar inom sociala medier.

Andreas Lindgren, VD för Ofogo AB, säger:
- Det här blir en spännande förändring för oss som framförallt kommer ge oss potential att växa. Det öppnar också upp fler möjligheter att bredda oss geografiskt och hitta nya kunder utanför regionen.

- Uppköpet är ett viktigt strategiskt steg för NTM. Vår vision är att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning inom digital marknadsföring och Ofogo blir ett starkt tillskott i vår digitala produktportfölj, säger Anna Philipson, Chef för NTM Digital marknadsföring

Ofogo har funnits sen 2011 och jobbar idag med stora lokala företag som SMHI, Hyresbostäder, Stångåstaden och vann dessutom nyligen upphandlingen om Norrköpings Kommuns sociala medier.

- Det har hänt mycket roliga saker i företaget senaste tiden och det märks verkligen att vi är inne på en växande marknad. Företag upptäcker ständigt vikten av att arbeta med sociala medier och satsar mer och mer på digital marknadsföring, avslutar Susana Jungstrand anställd i Ofogo.

För mer information vänligen kontakta:
Andreas Lindgren, VD Ofogo AB,  tfn: 0760- 476 005,   andreas.lindgren@ofogo.se
Anna Philipson, Chef NTM Digital marknadsföring, tfn: 0705-094130, anna.philipson@ntm.eu

Om Ofogo:
Ofogo är en webbyrå i Norrköping med fokus på sociala medier. Byrån jobbar bland annat med annonsering, strategi, kampanjer och utbildning inom sociala medier och webbsidor i Wordpress. Kärnprodukten är att hjälpa företag marknadsföra sig och nå sina kunder via sociala nätverk som Facebook. Bland kunderna hittar man både små lokala företag som restaurangen Saliga Munken och stora organisationer som Norrköpings kommun och SMHI.
Läs mer om Ofogo på www.ofogo.se ,  eller följ dem på facebook www.facebook.com/ofogo,