SV   EN

NTM Nyhetsbyrå

Nyhetsflödet avstannar aldrig. Människor vänjer sig allt mer vid att få reda på det senaste - så fort det har hänt. Därför är det viktigt att ha en organisation som kan leverera nyheter dygnet runt, alla dagar, vardag som helg.

NTM Nyhetsbyrå är en viktig del i detta. Varje natt levererar vi nyheter till koncernens samtliga nyhetssajter. Vi skriver om brott, olyckor, trafik, händelser, sportresultat, sena nöjesevenemang och större nationella och internationella nyheter. Vi modererar kommentarer, frisläpper privatannonser och tar hand om läsarbilder och nyhetstips som kommer in till redaktionerna nattetid. På så sätt är dagen redan förberedd när mediehusens första morgonpigga journalister är på plats. Allt för att se till att vi kan leverera kvalitet och närvaro på samtliga sajter.

På nyhetsbyråns nattredaktion jobbar fyra journalister, verksamheten startade i september 2011. Vi uppdaterar nt.se, corren.se, mvt.se, folkbladet.se, unt.se, helagotland.se, vt.se, kuriren.nu, nsd.se, eposten.se, pt.se och även externa kunder som HDSydsvenskan i Skåne samt Sörmlands Medias nyhetssajter.

För frågor om NTM Nyhetsbyrå, kontakta nyhetsbyråchef Björn Lövenlid.